Vergeten brood
De bakker heeft bijzondere belangstelling voor historisch brood. Specifiek laat Middeleeuws brood (periode 1200 - 1500) uit Nederland, Engeland en Duitsland. Bij gelegenheid of op aanvraag wordt historisch brood gebakken waarvan men het bestaan allang is vergeten. De bakker streeft hierbij naar het zo historisch correct als mogelijk opvolgen van originele recepturen of beschikbare gegevens. Het assortiment op deze pagina kan wisselen. Ook kunt u een aanvraag doen voor reconstructie van een historisch brood. Let op: hier kunnen onderzoekskosten aan verbonden worden. Informeer naar de mogelijkheden.
- Biologisch Aelmoesenbroot gedesemt (volle coren)
Ingrediënten: tarwemeel*, water, tarwedesem*, roggemeel*,
gerstemeel*, havermeel*, boekweitmeel*, erwtenmeel*, bonenmeel*, keltisch zeezout*.
* Biologische oorsprong€ 5,50 - Biologisch Masteluinbroot gedesemt (volle coren)
Ingrediënten: tarwemeel*, roggemeel*, water, tarwedesem*, keltisch zout*.
* Biologische oorsprong€ 5,50 - Biologisch Tafelbroot gedesemt (wit)
Ingrediënten: tarwebloem*, water, tarwedesem*, keltisch zout*
* Biologische oorsprong€ 4,40 - Biologisch Hofbroot byere gedesemt (wit)
Ingrediënten: emmerbloem*, water, biergistdesem*, keltisch zout*
* Biologische oorsprong€ 4,50
Assortiment
Mijn account
Wachtwoord vergeten?
Account aanmaken
Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.
Account aanmaken