Catering

Lofbaer Broot beschikt over de middelen om voor particulier en bedrijf lekkere vers (belegde) desembrood(jes) of historisch brood voor bij een lezing, vergadering of evenement te verzorgen. Mijn brood is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en lactosevrij. Ik heb geen glutenvrije produkten in het assortiment.

U kunt uw bestelling zelf bij de bakkerij in Roosendaal afhalen, of binnen een afstand van 20 km tegen vergoeding tot aan de deur van de opgegeven locatie  laten bezorgen.  Ik lever de produkten af in cateringdozen, en waar nodig tot aan de voordeur verwarmd of gekoeld. Het presenteren en uitserveren van de produkten laat ik na aflevering graag aan u over.  Ik laat geen spullen achter, zodat ik achteraf niets meer hoef op te halen of zoek kan raken. Zo blijft het duidelijk en goed werkbaar voor zowel u als mij.

Betaling van cateringbestellingen geschiedt altijd vooraf zodat er na levering over en weer geen verplichtingen meer bestaan. Ik wijk hier niet van af, ook niet bij de grotere orders of meerdere bestellingen. Een minimum bestelbedrag is er niet, de minimum afname per bestelling is vier produkten (hoeft niet vier keer hetzelfde produkt te zijn). 

Het standaard aanbod cateringprodukten inclusief prijzen vind u binnenkort op de pagina Broot & Maaltijd. Op dit moment kan er helaas nog geen gebruik gemaakt worden van catering door Lofbaer Broot.

Lofbaer Broot werkt conform de hygiënecode voor de Brood- en banketbakkerij.

 

 

Lofbaer Broot hanteert de HACCP norm en is gecertificeerd onder registratienummer 10960.

 

 

In de aanbieding!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Lofbaer Broot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel