Catering

Lofbaer Broot beschikt over de middelen om voor particulier en bedrijf lekkere vers (belegde) desembrood(jes) of historisch brood voor bij een lezing, vergadering of evenement te verzorgen. U kunt uw bestelling zelf in Oud Gastel afhalen, of binnen een afstand van 20 km tegen vergoeding tot aan de deur van de opgegeven locatie  laten bezorgen.  Ik lever de bestelling af in cateringdozen, en waar nodig warm of gekoeld. Het presenteren en uitserveren van de produkten laat ik na aflevering graag aan u over.  Mijn brood is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en lactosevrij. Ik heb geen glutenvrije produkten in het assortiment.

Betaling van cateringbestellingen geschiedt altijd vooraf zodat er na levering over en weer geen verplichtingen meer bestaan. Ik wijk hier niet van af, ook niet bij de grotere orders of meerdere bestellingen. Een minimum bestelbedrag is er niet, de minimum afname per bestelling is vier produkten (hoeft niet vier keer hetzelfde produkt te zijn). 

Het standaard aanbod cateringprodukten inclusief prijzen vind u binnenkort op deze pagina. Tot die tijd kan er helaas nog geen gebruik gemaakt worden van catering door Lofbaer Broot.

Lofbaer Broot werkt conform de hygiënecode voor de Brood- en banketbakkerij.

 

 

Lofbaer Broot hanteert de HACCP norm en is gecertificeerd onder registratienummer 10960.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Lofbaer Broot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel