Broot & Catering

In verband met onderbezetting kan er op dit moment geen gebruik gemaakt worden van catering door biologische bakkerij Lofbaer Broot.

Lofbaer Broot beschikt over de middelen om voor particulier en bedrijf lekkere vers (belegde) desembrood(jes) of brood voor bij een lezing, vergadering of historisch evenement te verzorgen. Mijn brood is geschikt voor vegetariërs en veganisten, en lactosevrij. Wij hebben glutenvrije , lactosevrije en vegan produkten in het assortiment. Geef uw wensen door en wij kijken vooraf in overleg wat mogelijk is.

U kunt uw bestelling zelf bij de bakkerij in Roosendaal afhalen, of binnen een afstand van 20 km tegen vergoeding tot aan de deur van de opgegeven locatie  laten bezorgen.  Wij leveren de produkten af in papieren tassen of cateringdozen. Het eventueel verwarmen, koelen, presenteren en/of  uitserveren van de produkten laat ik na aflevering graag aan u over.  Wij laten geen spullen (kratten, schalen etc) achter, zodat wij achteraf niets meer hoef op te halen of zoek kan raken. Zo blijft het duidelijk en goed werkbaar voor zowel u als ons.

Betaling van cateringbestellingen geschiedt altijd vooraf zodat er na levering over en weer geen verplichtingen meer bestaan. Wij wijken hier niet van af, ook niet bij de grotere orders of meerdere bestellingen. Een minimum bestelbedrag is er niet, de minimum afname per bestelling is vier produkten (hoeft niet vier keer hetzelfde produkt te zijn). 

Het standaard aanbod cateringprodukten inclusief prijzen vind u op de pagina Broot & Maaltijd.

Lofbaer Broot werkt conform de hygiënecode voor de Brood- en banketbakkerij.

 

 

 

 

Bezoeklocatie

Raadhuisstraat 103

4701PN Roosendaal

(LET OP: TIJDELIJK GESLOTEN)

Assortiment

Bio Desembrood

Bio Kleinbrood

Bio Luxe brood

Bio Glutenvrij

Bio Koek en cake

Bio Snacks

Bio Cruydenier

Bio IJs

Thuisbakkers

Broot & Cadeau

Broot & Lunch

Broot & Catering

Broot & B2B

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Biologische bakkerij Lofbaer Broot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel