Workshop

Leer bakken bij Lofbaer Broot (individueel)

Lofbaer Broot wilt vanuit persoonlijke enthousiasme voor brood beginnende thuisbakkers begeleiden om bepaalde aspecten van het broodbakproces onder de knie te krijgen. Het kan hierbij zowel om gist- als desembrood gaan, en handmatig of machinaal. Ook mensen met iets meer ervaring zijn welkom. Wilt u bijvoorbeeld gewoon een keer met oude granen werken? Ook dat kan.

Lofbaer Broot geeft  één-op-één workshops en deze worden altijd gegeven op een zondag. Tijdstip varieert ergens tussen 08:00 en 17:00, afhankelijk van de gevraagde materie.

Heeft u belangstelling voor een  workshop dan kunt u een email sturen naar info@lofbaerbroot.nl. Vermeld hierbij duidelijk uw huidige ervaring, wat u wilt leren en wat er verder voor u van belang is.

Leer bakken bij Dutch Organic Baking School (groepsverband)

Vind u het juist leuker om in groepsverband van een biologische bakker met 40 jaar ervaring de fijne kneepjes van het broodbakken te leren? In dat geval raad ik u van harte de Dutch Organic Baking School te Wijk en Aalburg aan. Deze biologische bakschool is opgericht door biologisch bakker Gerard Hardeman en Corianne Vos. De workshops worden gegeven in de biologische bakkerij  van Gerard en Suus, en na het volgen ontvangt u een certificaat. En veel brood.  Voor meer informatie kijk op facebook of de website https://www.dutchorganicbakingschool.com/

Leer bakken bij Wie bakt mee / Nachtbrood (groepsverband)

Ineke Berentschot beschikt over zeer ruime ervaring in het werken met desem en oude granen. Ook heeft zij diverse succesvolle boeken geschreven over dit onderwerp. Haar website Wie bakt mee is inmiddels een begrip onder (amateur)bakkers en behandelt alles wat je kunt bedenken en wilt weten over  desem, oude granen en het bakproces. Ineke geeft bij haar thuis workshops voor max 4 personen en leert je in ca 5 uur de basis van het met hand vormen en bakken van een desembrood van oude granen. Voor meer informatie kijk op facebook (Nachtbrood) of de website www.wiebaktmee.nl 

Leer bakken bij Breadworks workhops (groepsverband)

Ralph Nieboer is  gespecialiseerd in viennoiserie, stokbrood en deeg met zeer hoge hydratatie. Ook het werken met zuurdesem is hem niet onbekend. Ralph is daarnaast een ware broodkunstenaar en maakt met gekleurd of geperforeerd deeg, en sjablonen de prachtigste broden en broodjes. Een lust voor het oog. Voor wie van het verfijnde werk houdt organiseert Ralph regelmatig een masterclass of workshop. Voor meer informatie kijk op facebook of stuur een email naar breadworks@ziggo.nl

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Lofbaer Broot | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel